Headerbild

Info om Skaralägret 2017

2017-05-13 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Packlista och info

Skaralägret närmar sig och det är jättekul att så många vill följa med. Här kommer packlista och lite information om lägret.

Packlista
Luftmadrass/liggunderlag
Sovsäck
Kudde
Hygienartiklar
Pyjamas
Badkläder
Hårblås (om du har)
Träningskläder för is
Handduk och badlakan
Skridskor
Skavsårsplåster
Matsäck (till fredag kväll)
Pengar till lite godis och ev mat på hemresan

Tänk på att packningen inte tar för stor plats så att allt får plats i bilarna.

Lite info om lägret
Vi bor i två rum i samma hus som simhallen. Där bor barnen tillsammans med lägerföräldrarna. Föräldrar som är med som lägerföräldrar äter alla måltider tillsammans med barnen/ungdomarna. Milersättning utgår till de föräldrar som behövs för att transportera barnen/ ungdomarna till och från Skara (fylld bil).

På fredagkvällen äter vi vår medhavda matsäck. Frukost och mellanmål fixar lägerföräldrarna och de måltiderna äter vi där vi bor. Lunch lördag och söndag + kvällsmat lördag äter vi gemensamt på hotellet, intill ishallen. När barnen inte har ispass finns det möjlighet till bad inne och ute, meddela om ditt barn inte är simkunnigt till mig (tele 0708938158) så förmedlar jag det till lägerföräldrarna. Hårblåsen behövs för att torka håret innan det är dags att gå på isen igen.

Hör av er om ni har frågor!

Lägret kostar 500 kr per åkare oavsett hur många dagar åkaren deltar. Betala med swish 1234946067 eller till BG 5267-7531 senast 1 vecka före lägerstart - viktigt ange åkarens namn.

Info om samling och gemensam avresa kommer!

 

Adress

Apladalens Konståkningsklubb c/o Jennie Ferm Åminne Norra Hult 16 331 91 Värnamo

Kontakt

E-post: info.apladalenskk@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in