Headerbild

Skara-lägret 1-3/7

2016-06-26 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Följande finns i min anmälningslista:
Agnes, Ella, Alma, Karin, Annie, Amanda, Elsa, Felicia Nyberg, Olivia, Fanny, Maja, Alva, Noah, Gustav, Stina L, Anna, Linn J, Robyn, Linn G, Emelie och Nadija.

Om någon inte står med, men anser sig anmäld - kontakta mig senast onsdag 29/6 så får vi försöka lösa det: sekreterareapladalenskk@live.se

Avgiften 500 kr kommer att faktureras. Mer information om avresetid m.m. kommer.


Packlista: skridskor med tillbehör, hjälm eller huvudskydd om Du använder det på träningen hemma, hopprep till uppvärmning, skoskavsplåster, ev. mediciner som Du tar, träningskläder (för 2,5 dagar), badkläder och handduk, ombyte att ha efter träning, hygienprodukter, liggunderlag eller luftmadrass, sovsäck och kudde eller täcke och kudde, ett glatt humör, träningsvilja. Ta också med mat att äta före träning på fredagen och pengar att köpa mat för i samband med hemresan. Kvällsmat på fredagen, frukost på lördag och söndag ordnas av lägerföräldrarna, Övriga måltider serveras på hotellet.

OBS! Under lägret är det inte tillåtet att dricka läsk och äta snacks eller godis i samband med träningen eller ta med det in i ishallen!

Adress

Apladalens Konståkningsklubb c/o Jennie Ferm Åminne Norra Hult 16 331 91 Värnamo

Kontakt

E-post: info.apladalenskk@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in