Headerbild

Försäljning helglägret 15-16 augusti

2015-07-26 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

På lördagen ordnas möjlighet att handla tillbehör från klubbens lager. Vi kommer också att kunna köpa och sälja skridskor och tillbehör av och till varandra. På söndagen kommer K-Skate som säljer skridskor och tillbehör.

Utanför samlingssalen kommer klubben på lördagen kl 10-12 och kl 14-16 sälja tillbehör som vantar, strumpbyxor, edeastrumpor, hårda skydd, mjuka skydd, klädgarderober mm. Priserna är reducerade. Vi kommer inte att fortsätta med denna försäljning framöver.

Vi kommer också att ordna med ett bord där man själv får lägga de saker som man vill sälja, även skridskor. Märk lämpligen era saker med namn, mobilnummer och pris. Säljare och köpare får själva kontakta varandra för överenskommelse om pris och betalning. Föreningen tar inte ansvar för dessa saker. Mätsticka för mätning av fötter kommer att läggas fram. Hos de yngre åkarna bör skridskornas innermått vara max en cm längre än foten. Hos åkare som utför mer avancerade moment bör innermåttet vara max 5 mm längre än foten. Observera att det också är viktigt att åkaren har rätt skridskotyp beroende på hur långt man kommit i sin åkning. Rådfråga vid behov tränarna alt Veronica Green 070-6122531.

 

På söndagen kommer K-Skate för försäljning av skridskor och tillbehör.

Adress

Apladalens Konståkningsklubb c/o Jennie Ferm Åminne Norra Hult 16 331 91 Värnamo

Kontakt

E-post: info.apladalenskk@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in