Headerbild

Tävlingsinfo

Man har skrivit upp sig på en tävling - vad händer sen?

 Ansvarig i klubben skickar in anmälan, kopia på testkort, kopia på att licens är betald och betalar startavgift. (se tävlingstrappa)

 Tävlingsarrangören har sedan 1-2 veckor på sig att göra tidsschema och deltagarförteckning. Ibland kommer inte alla anmälda med, ibland förekommer reserver. (Klubben kontaktas av arrangören före lottning (dagen före) om reserver blir aktuella för tävling.)

 Ansvarig i klubben får oftast info ca 1 vecka före tävling. Ibland finns info på arrangörens hemsida. Ev. omprioriteringar görs av tränaren.

Inlottning (startordningen) sker kvällen före tävling. Kan ibland sätta ut på arrangörens hemsida, men finns alltid på tävlingsplats vid tävlingsstart.

OM MAN BLIR SJUK och inte kan tävla, ska alltid tränaren meddelas, i så god tid som möjligt, eftersom det kan finnas reserver. Tränaren eller ansvarig avbokar till tävlingsarrangören.

Återbetalning

a) Vid avanmälan före anmälningstidens utgång eller om tävlingen blir inställd återbetalas hela avgiften.

b) Vid avanmälan efter anmälningstidens utgång fram till kl 15.00 dagen före första tävlingsdagen återbetalas halva avgiften.

c) Vid avanmälan efter kl 15.00 dagen före första tävlingsdagen sker ingen återbetalning.

 Så till tävlingsdagen...

Ta med: skridskor, tävlingsdräkt, musik (gärna 2 cd eller band), fixa frisyr, gymnastikskor, hopprep, överdragsbyxor och jacka, mm.

Ta med i beräkningen att tävlingen blir oftast heldag. Så ta med varma kläder och något att sitta på. Ishallar är kalla och varma rum finns ej i alla hallar. Det finns ofta kaffe o något ätbart att köpa, men är aldrig fel att ta med.

 Du som förälder står för resa till tävlingen. Samåk om det finns möjlighet och dela på bensinkostnaden. Glöm inte att tränaren behöver en plats i första bilen.

Tidsschemat är preliminärt och kan likaväl bli utdraget som tidigarelagt. Så kom i god tid ! Aldrig fel att ha telefonnummer till hands, om något skulle inträffa på vägen.

Väl på plats tar tränaren hand om uppvärmning och planerar när det är dags att knyta skridskorna mm. Efter uppvärmning och att åkaren har kört sitt program, behöver tränaren en liten stund med åkaren i lugn och ro, för att gå igenom programmet mm.

 Så "njut" av tävlingen från läktaren och du ...

visar vi att föräldrar att vi har roligt ihop,

skapar vi bättre förutsättningar för att

barnen får roligt tillsammans!

och det vill vi ju - eller hur!?

 

Stanna alltid och representera AKK i prisutdelningen !

LYCKA TILL!  / AKK

Adress

Apladalens Konståkningsklubb c/o Jennie Ferm Åminne Norra Hult 16 331 91 Värnamo

Kontakt

E-post: info.apladalenskk@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in